Lägg in annons  -  Kontakta oss
Sök:   
Startsidan - Fiat - Fiat Tempra
 
 
Inlagd 2011-11-17  Ändra/Ta bort annons

Fiat Tempra 2.0 SW med dubbelkommando
 
Årsmodell: 1993
Mätarställning: 21500 mil
Färg: Vinrödmetallic
Effekt: 113 hk
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Antal ägare: 2
 
Pris: 12.500:-
 
Övrigt:
Fiat Tempra 2.0 SW kombi med dubbelkommando
Nu släpper jag min ögonsten. Det här är en suverän bil att köra, åka i, lasta och inte minst övningsköra med. Har ägt den i mer än 14 år och vårdat den omsorgsfullt. Den har vaxats årligen, servats ordentligt, underredsbehandlats, och är i riktigt bra skick trots åldern.

Dubbelkommando sitter i eftersom jag hade den som reservbil till min systers trafikskola. Den är registrerad och allt som övningsbil, vilket gör den perfekt för dig som vill övningsköra utan att det kostar skjortan - och utan att missa säkerheten som dubbelkommandot ger dig. Har du barn som ska ta körkort, köp min Tempra och övningskör så mycket ni orkar. Sen kan du sälja den till någon annan som behöver övningsköra... det kan bli det billigaste körkortet nånsin...

Behöver du lasta så är detta en bil som lastar mer än en Volvo. Bagaget är rejält djupt under insynsskyddet och är på 550l. Med hela sätet fält rymmer den över 1550liter. Baksätet är delbart 40/60. Bakluckan är 2-delad, så du kan låta långa plankor sticka ut och ändå stänga den övre luckan. Grymt smart konstruktion! Dragkroken får dra 1500 kg.

I övrigt är den stora 2-litersmotorn på 113 hkr, servostyrning, c-lås, elhissar och mittarmstöd fram och bak, varvräknare, checkpanel, elstyrda och uppvärmda backspeglar, elvärmda framstolar, höj- och sänkbar ratt och förarstol. Bromsskivor både fram och bak.

När det gäller skicket så är samtliga bromsrör och belägg nya, skivorna fram är bytta senaste året.
Dubbfria vinterdäck med bra mönster ligger på, bra sommardäck på fälg skickar jag med.
Också inuti är den riktigt fräsch, klädseln är hel och ren. Och kanske viktigast av allt; allting funkar.
Besiktigad och skattad.

Så om du vill slippa byta till vinterdäck, och ha en bekväm laståsna som du dessutom kan övningsköra med, så är detta en perfekt bil!

 
   

Tipsa en vän


 
 
© Copyright Begagnade-bilar.se 2024